Prijava/Registracija

 

Mediji

Dobrodošli v Istria Experience novinarskem središču!

Tukaj lahko najdete vse koristne vsebine, ki bi jih lahko uporabili za objave v medijih, poročila, obvestila in arhivu novic.

 

Sporočila za medije

Iz medijev

 • 2014-10-04, Tportal Tportal

  2. Istria Experience Balloon Fiesta je trodnevni događaj posvećen svim ljubiteljima balona i avanture koji će od 3. do 5. listopada zašareniti nebo iznad sjeverozapadne Istre

 • 2013-12-17, Poslovni dnevnik Poslovni dnevnik

  Istria Experience uključuje oko 200 odabranih doživljaja u 13 kategorija, poput izleta, događanja, restorana i konoba, noćnog života, sporta, koje se mogu jednostavno pretraživati i aktivirati na web adresi www.istriaexperience.com.

 • 2013-09-20, Glas Istre Glas Istre

  Uzlijetanjem četiri balona danas poslijepodne u Umagu je počela Istria Experience Baloon Fiesta, jedinstveni festival balona na vrući zrak koji će se do preksutra odvijati u Umagu kraj ATP stadiona. Ovaj atraktivni projekt organizira Balon klub Zagreb u suradnji s Istraturistom i Istra Experienceom, a u svom prvom izdanju okupit će ovih dana ukupno šest balona.

 • 2013-08-08, Večernji list Večernji list

  Turističku ponudu Umaga od ovoga ljeta znatno obogaćuje – let balonom! Lagano lebdjeti ljetnim nebom iznad regije vina i tartufa neponovljivo je iskustvo koje tijekom cijeloga kolovoza organizira Istraturist u suradnji s Balon klubom Zagreb.

 • 2013-07-27, Glas Istre Glas Istre

  Ove godine po prvi put nad stadionom Stella Maris nadvio se balon, a kako ovo sportsko izdanje izgleda iz ptičje perspektive uhvatio je objektiv našeg fotoreportera.

 • 2013-07-26, Naša Bujština Naša Bujština

  Najam nekog od 93 bicikla je veoma jednostavan. Prijavom na punktovima Istria Experience (Punta, Stella Maris, Katoro i CampingIN Park Umag) ili na recepcijama objekata Istraturista, birati se može između klasičnih i električnih bicikala.

 • 2013-07-24, Glas Istre Glas Istre

  Umag je napravio još jedan korak u unapređenju turističke ponude – sinoć je, u sklopu teniskog turnira Vegeta Croatia Open, predstavljen projekt Istria Experience, platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje doživljaje Istre i omogućava gostima da pretraže i rezerviraju turističke usluge kao što su, primjerice, prijevoz i smještaj.

 • 2013-07-24, Večernji list Večernji list

  Ljetovanje bez smarth phona, tableta, prijenosnih računala? Neizvedvo! Posebno kada pametne spravice omogućavaju da sve što želite doznate u par klikova. U sklopu 24. Vegeta Croatia Opena predstavljen je projekt Istria Experience, platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje doživljaje Istre.

 • 2013-07-22, Privredni vjesnik Privredni vjesnik

  Nakon Zagreba, Umag je prva turistička destinacija na Jadranu koja ima javni servis za prijevoz biciklima. Sustav Park&Ride omogućuje jednostavan najam bicikala koji se mogu koristiti na području grada Umaga, a namijenjen je turistima i lokalnom stanovništvu.

 • 2013-07-18, Glas Istre Glas Istre

  Projekt Park & Ride omogućuje jednostavan najam bicikala, njih ukupno 93, postavljenih na pet punktova od turističkog naselja Katoro do kampa Park Umag, koji su namijenjeni turistima i svima ostalima koji se žele rekreirati.

Ta stran uporablja tako imenovane piškotke, da bi z njihovo pomočjo zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in funkcionalnost. Z uporabo naše spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov. Piškotke lahko dovolite ali blokirate oziroma nastavite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj